Over Globosign

Globosign BV is een eigentijds e-commerce bedrijf en biedt via gecerificeerde webwinkels de mogelijkheid om eenvoudig, veilig en snel online te winkelen. Onze producten worden direct uit voorraad geleverd en doorgaans binnen enkele werkdagen geleverd. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Tijdens kantooruren zijn wij daarom altijd telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Zo kunnen wij onze klanten goed informeren over onze producten, diensten en status van bestellingen. 

Onze beloftes

Veiligheid en service

Onze webshops hebben het keurmerk van Thuiswinkel of Trusted Shops. Daarmee is betrouwbaarheid en service gegarandeerd. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar!

Levering uit voorraad

Wij leveren bestellingen direct uit voorraad. Wij helpen dus niet alleen besparen in geld, maar ook in tijd! Bestellingen worden doorgaans binnen enkele werkdagen geleverd. 

Eenvoud en gemak

Wij hechten veel waarde aan eenvoud en gemak voor onze klanten. Vandaar dat al onze producten eenvoudig, veilig en snel te bestellen zijn in één van onze webwinkels.